Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στόχο την εκ θεμέλιών αντιμετώπιση των πολλαπλών διαστάσεων της βίας, η Εταιρία περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), σε συνεργασία με τη CMT Prooptiki διοργανώνουν το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, την εναρκτήρια ημερίδα του έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens fund, υπό την διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidaryNow.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου της Νάουσας Πάρου, στις 18:00 και αποσκοπεί στην δημιουργία ενός στέρεου ενημερωτικού & εκπαιδευτικού πλαισίου που θα λειτουργήσει προοδευτικά ως αντιστρόφως ανάλογη δύναμη προς την έμφυλη βία.

Σε αυτήν θα χαιρετίσει ο Ψυχίατρος- Ψυχαναλυτής και Επιστημονικά Υπεύθυνος των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας ΒΑ και Δυτικών Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, κος Παπανικολάου Γεώργιος, ο Κοινωνικός Λειτουργός, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΠΑΨΥ, κος Γαλάνης Δημήτριος , ο Δήμαρχος Δήμου Πάρου κος Κωβαίος Μάρκος και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αντιπάρου κος Τριαντάφυλλος Αρτέμιος.

Τη ημερίδα θα ακολουθήσει η προβολή και συζήτηση της ταινίας «Αρκετά!» (2002).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!