Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Webinar για κατοίκους και τοπικούς φορείς των νησιών
«10+1 ιστορίες που θα αλλάξουν όσα πιστεύετε για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία»

Τετάρτη 07/ 06/ 2023 | 18:00 – 19:30 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ!
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, για την ορθή έκδοση της βεβαίωσης παρακολούθησης.

Συνεχίζοντας με την εγγραφή, συναινείτε στη χρήση του email που δηλώνετε για λόγους ενημέρωσης επερχόμενων δράσεων του έργου, καθώς και με την βιντεοσκόπησή σας, ως συμμετέχων/ ουσα του webinar. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων κάντε κλικ εδώ.

Η ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Active Citizens Funds σας προσκαλεί στο webinar με τίτλο «10+1 ιστορίες που θα αλλάξουν όσα πιστεύετε για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία» την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, στις 18.00, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στις Κυκλάδες».

Στο Webinar, το οποίο είναι ανοιχτό για παρακολούθηση προς κάθε ενδιαφερόμενο, θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις οι:

Δρ. Πάλλη Αλεξάνδρα, Κλινική Ψυχολόγος PhD – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων»

Βαρβάρα Καραδεδέ, Ψυχολόγος, Msc, μέλος της Εκπαιδευτικής Ομάδας Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων»

Γκιρλέμη Αριστέα, Κλινική Ψυχολόγος, Msc, PhD(c), Eκπαιδεύτρια, μέλος της Εκπαιδευτικής Ομάδας Έργου «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στα νησιά των Κυκλάδων»

Το έργο ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την ΕΠΑΨΥ και εταίρους την CMT Prooptiki.
Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμμανουέλα Σφακιανάκη
Διοικητική Υπάλληλος Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ
Σαλαμίνος 36, 151 24 Μαρούσι
Τηλ : 210 8056920 – Fax : 210 8068221
E-mail :gbvcyclades@epapsy.gr